Gaverling

Wonen in het park.

U wil het drukke stadsleven ontvluchten, maar ook niet te ver weg. Zoekt u een gezellige en tevens groene omgeving? Dan is Gaverling iets voor u!

In hartje Gavere, op wandelafstand van de markt en omgeven door glooiend groen ontwikkelt Fenixco “Gaverling”. In deze nieuwbouwontwikkeling, met groen binnengebied, worden 6 kleinschalige gebouwen opgetrokken. Er wordt een boeiende diversiteit van betaalbare woningen en 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen aangeboden. Iedere woonunit geniet bovendien van een aangename privé buitenruimte.

Het is hier comfortabel en zuinig wonen. De appartementen en woningen zullen voldoen aan de BEN normering en worden afgewerkt met kwalitatieve materialen. De voetgangers en fietsers krijgen hier absolute voorrang, met de auto kan U terecht in de ondergrondse parking, waar ook een ruime fietsenberging voorzien wordt.

Ontdek uw toekomstige thuis in Gaverling - Gavere met zijn pittoreske Valeirfietsroute, het natuurgebied Kriephoek-Bolveerput en gezellige ondernemende bruisende centrum.

Tot snel in Gaverling !

Neem contact op

contact


Onderstraat - Egmont Park
9890 Gavere
info@fenixco.be
-
Fenixco
www.fenixco.be